Emilie & Linus i köket

Idag bestämde vi oss för att göra en skink- och broccolipaj tillsammans! Innan har vi bara gjort tacopaj, och det är man trött på. Så någon ny hemagjord paj ville vi testa. Jag letade runt på internet som en tok, hittade en massa bra recept och alla var olika. Då bestämde jag mig för att sätta ihop en egen mix av alla recepten, eller några av dem i allafall ;-) 
Åhhh, den vart supergod! Vi avnjöt den tillsammans med en god sallad innehållande avocado, ruccola mm och med Emmas dressing till. Ett familjerecept på dressing från Linus faster tror jag, som bara inte går att motstå!
Det enda negativa var att degen inte räckte för att göra mer rutor, och kanske lite smalare "streck" nästa gång. Är man perfektionist så är man! 
Det var fart i kallskänken idag, och vi lyssnade på all möjlig rolig musik medans vi garnerade smörgåstårtor och gjorde räksmörgåsar. Haha, det var kul och tiden gick ändå ganska fort! 
Imorgon ska jag göra premiär i Delikatessen igen. Det var evigheter sen jag var där framme. Men en sak som är säkert, det är att alla nummer sitter någonstans där bak i hjärnbarken.. 
So long.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0