1 månad kvar

tills jag får ha min lediga helg, min ENDA lediga helg! Då förstår ni att jag njuter av min lediga helg.. Jag kommer nog inte ihåg sist jag bara låg hemma i soffan en hel dag och bara zappade på tv:n och kollade på en massa värdelösa realityserier, som jag kanske ska erkänna att jag faktiskt gillar lite ;-)

Av en slump gick jag in på bloglovin nyss och såg att jag har hela 22 prenumeranter. Det är ju helt fantastiskt för att vara min lilla blogg. Jag kan tänka mig att mer än hälften är mina allierade ica vänner, men vilka är ni andra?! Det är kanske en onödig fråga att ställa för det är ändå aldrig någon som skriver, eller vågar skriva kanske?? Jag tycker bara det är kul att få veta vilka mer som läser min blogg förutom min familj och vänner :D Sen har vi ju dom där få men ganska spårade människorna som skriver sånadär konstiga kommentarer som jag mest skrattar åt. Den roligaste var nog "Är din kille verkligen kär i dig" HAHAHA..

Från det till något annat så hittade jag en gammal bild på mig och Sofie från festen ute hos Jossan. Vilken kväll! Nu har hon redan börjar planera inför icas julfest som är om 3 månader, sött men det är så jävla rätt! 3 barnsmamman vill ju ut och shejka ass ;-) Det är HON jag bland annat kommer fråga om råd (och mamma och svärmor såklart) när vi väl skaffar en liten knodd.. hihi! Hon kan det där nu.Tror nog att jag ska börja se på ensam mamma söker, något jag aldrig följt innan! Men har man inget annat att göra en söndagskväll så har man inte ;-)

Love you!


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Tsss orkar inte ;) Har inget kul att skriva heller, haha.. Jag mår bra :) Själv? Kul igår?? :D

Ja det hoppas jag med!! Så jävla jobbigt att vänta! Ska till röntgen den 27 Sep. sen kommer jag få vänta en evighet på op. med.. BLÄÄ!

Jaa det måste vi göra :D GOOS!

Miss you baby!PUSS

2010-09-12 @ 21:41:12
Postat av: Fia

Jag vågar skriva!!!Sofie heter jag och jag har läst din blogg från start.Jag är inne flera gånger om dagen för att se om du uppdaterat, man kan säga att jag är beroende.Sen har jag en fråga till dig...Är din kille verkligen kär i dig HAHAHAHA......Märks det att jag har tråååkigt????Måste säga det också att det var mig en riktigt snygg bild du hittat.

När man har barn framförallt 3 så är det planering planering som gäller.Sen är jag ju en planerings människa också hahaha.Kommer bli skit skoj med lite julfest.Roligt att det blir en riktigt fest med show o grejer!Hoppas bara jag mår bra så jag pallar!!!!!!

2010-09-12 @ 23:32:00
URL: http://sofsan.blogg.se/
Postat av: angelica

ja hej hej, jag går också in här nästan varenda dag.. så himla skoj o se alla korten på skor.. mohaha :P

Empa, vi saknar dig här ute i gärstad.. ingen matar ojje som du, HAHA!

Kom snart, eller förresten.. vi kommer till dig!

När När När??

2010-09-13 @ 10:28:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0