Egen adventsljusstakeNu har jag suttit och pysslat ihop en egen söt liten adventsljusstake.. Vad tycks? :)

Innan bilbesiktningen åkte jag förbi appelskogs för att se om dom kunde hjälpa mig med ABS grejen så bilen skulle gå igenom. Tyvärr var alla mekaniker upptagna eller på lunch, men eftersom jag log så sött (ehh kanske, haha) så beslutade sig killen i receptionen för att försöka hjälpa mig så han sprang ut och försökte släcka lampan så kunde jag boka en tid efteråt för att fixa felet. Den gick tyvärr inte att släcka så jag förberedde mig på att bilen inte skulle gå igenom. Men när jag åkte ut dit så slocknade lampan.. yeeeey! Så bilen gick igenom utan anmärkningar och allt såg jättebra ut.. killen på besiktningen påpekade två gånger att bromsarna var jättebra och hade precis lika värden på båda hjulen! Jävligt värt ;) Men nu ska jag iaf boka tid och fixa den där skiten så är bilen som ny igen! Sköööönt..

Imorgon har jag en till ledig dag att se fram emot. Tänkte trotsa vädret och bege mig ut på en ridtur på morgonen.. hoppas bara det inte är storm! En härlig galopp i snön skulle ju inte sitta helt fel!

Hoppas ni mår bra darlings!
Puss


Kommentarer
Postat av: Karolin

Vart hittade du detta? jätte fint.

2010-11-25 @ 22:23:39
Postat av: angelica

snigg!!

2010-11-25 @ 22:32:31
Postat av: Lina

Superfin syster! Jag var inne på Panduro förra veckan och tänkte köpa grejer till en lite roligare men jag orkade inte haha. Så det blir en klassisk :P Vart hittade du den gröna mossan? Den vita är ju lite trist..

Puss!

2010-11-26 @ 11:33:02
URL: http://linahalldin.blogg.se/
Postat av: Lotta

Jättefint=) Vart har du köpt ljusen?

2010-11-26 @ 22:00:46
Postat av: Emilie

Ljusen köpte jag på hemtex och siffrorna köpte jag löst som man får sätta på själv :) Dekorationspärlorna hittade jag på ikea och hjärtan och mossa på rusta... Fatet hittade jag hemma :P

Puss på er!

2010-11-27 @ 08:50:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0