These shoes


Din Sko 499:-

Ja tack!

Ikväll var jag snäll och skjutsade en jobbarkompis till tågstationen efter jobbet, sen höll jag på att åka fel och trodde att jag skulle till skolgatan när jag faktiskt skulle hit. HAHA! Yrpanna.. Sitter i soffan med mitt täcke och ett glas vatten (!) Fredagsmys om nåt.. mohaha! Den senaste veckan har jag ätit förjävla mycket godis så nu blir det straff när jag egentligen ville ha fredagsmys med chips & dipp.
Imorgon ska jag upp till stallet tidigt, sen hem och fixa en massa här hela eftermiddagen. På kvällen kommer Madde & Carro hit för lite vin och lite fler alkoholhaltiga drycker. Sen intar vi Sliver/Harrys och kör gärnet, i vanlig ordning ;)

På måndag ska jag förresten till Kalmar i 3 dagar med Marcus & Sara på jobbet. Vi ska på några kurser som ska bli ganska intressant. Men vi har även planerat att utforska Kalmars krogar lite.. ha ha ha! Men vi får bo på jättefint hotell och får alla måltider gratis.. ganska nice! Jag ska köra ner, så watch out!

Yeeey, I'm feeling soo happy! Det har dykt upp en grej som känns helt overklig och så sjukt kul.. Detta kommer jag berätta om längre fram när allt är klart!

MYS på nu babes!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0