Morning!


Det blev ingen rosa kamera igår, utan jag hittade denna, Casio exilim Exz3301. Hade velat ha den i lila men den var slut så jag tog en svart. Mycket snygg & stilren! Fick den för 1800:- (det var någon slags kampanj så den var billigare) inkl ett 4 gb mnneskort och försäkring 2 år. Jag  skulle behöver försäkring på alla mina grejer, hahaha!

Nu ska jag göra iordning mig! I eftermiddag väntar tvättstugan och en joggingrunda med Maddie! Jag funderar på att lägga mig i solariet en gång, bara en gång, även fast jag har "slutat" sola. Under vintern kanske jag solade ca 2 ggr i månaden, nu har jag inte solat något sen februari. Men jag vill känna mig lite brun & fräsch till kryssningen på onsdag! Det tål att tänkas på, men jag kanske inte borde nu när det var så länge sen?!

POSS


Kommentarer
Postat av: Erika

Hej! Det här är kanske en konstig fråga men, jag undrar om du har haft problem med att blixten försvinner på kamerans inställningar? Jag har en likadan och ibland så försvinner min blixt liksom. Den går alltså inte att välja under inställningar, utan kameran hoppar över den ikonen när jag bläddrar i sidomenyn. Den säger också att det inte finns någon blixt. Tänkte om du har haft liknande problem så att det kanske bara är någon inställning jag kommit åt (men jag kan inte hitta någon inställning som säger att blixten är "från kopplad") eller om det är så att kameran har gått sönder?

2011-08-20 @ 21:18:27
URL: http://erikahej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0