Uppe i varvKom hem från jobbet för ett litet tag sen. FUCK vad mycket folk vi haft ikväll.. Kunderna blir tjuriga, men man kan ju inte göra så mycket. Själv skulle jag nog inte åkt och storhandlat kl 21.45 en onsdagkväll, eller vilken kväll som helst, faktiskt.. det är lite respetktlöst mot oss som jobbar i butik :P Nu sitter jag här med ett glas oboy och en rostad macka och försöker varva ner lite. Skönt att jag är ledig imorgon. Då ska jag ta tag i berget med tvätt vi har.. skulle tvättat imorse, men en viss Emilie sov bort tvätt tiden. Haha! Stallet och jogging står också på schemat... Till kvällen ska jag överraska baby med en liten gourmemiddag och en god efterrätt, MÖMS! :)

Hoppas ni mår bra sockertoppar!

Puss


Kommentarer
Postat av: Madeleine

GOLLOONGE! :) Bra att du har bokat in träning imorgon ;) hihi.. & så söt du är som ska laga middag & efterrätt till din man :)

Sovgott!

Pussssiis

2010-06-09 @ 23:38:12
URL: http://helloheartbreak.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Haha såg nyss att du hade skrivit till mig :p tsss..Ja hör av dig imorgon så bestämmer vi något!Puss baby!

2010-06-09 @ 23:39:17
URL: http://helloheartbreak.blogg.se/
Postat av: Kanelflickan

men du, inte är det väl respektlöst att storhandla i en butik när denna har öppet? Då är det väl öppettiderna det är fel på inte kunderna.

2010-06-10 @ 10:19:45
Postat av: Emilie

Sv till kanelflickan: Det var just därför jag stryckte under STORHANDLAT.. dom kunderna hinner aldrig handla klart till 22 och de fortsätter handla även fast vi släckt ner.. det tycker jag är lite respektlöst! Sen måste jag påpeka att jag aldrig skrev att det är något fel på kunderna som kommer in och handlar den tiden, det var du som skrev!

/Emilie

2010-06-10 @ 13:05:09
URL: http://empaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0