Efter regn kommer sol

Ledig dag och jag får sol efter alla dessa dagar med regn, det kallar jag tur. Jag brukar vanligtvis ha väldigt otur med bra väder på mina lediga dagar :P Dagen har varit lugn och skön. Lunch hos mormor och sen åkte jag till mamma & pappa för att vattna blommor och ta in posten. Passade på att sola några timmar också.. Färgen försvinner fort som bara den nu!
Mamma, Lina & jag har spikat dag för att åka till Ullared och shoppa loss. Ska bli så sjukt kul! Det jag har tänkt att köpa är mest grejer till lägenheten. Nu har vi börjat bo in oss och vi vet lite hur vi vill ha det! Jag skrev en lång lista förut (i brist på annat att göra, haha) och det blev en hel del grejer.. såsom lakan, handdukar, inredningsgrejer, gardiner, städgrejer mm mm. Men är det verkligen så mycket billigare på Ullared?Älskar dessa krukor som jag fick av mina underbara vänner en födelsedag för 2 år sen! Det som är helt amazing är även att "garderobs"blommorna överlevt ända sen jag flyttade in i min första lägenhet tills nu, och då var dom minimala! Bra skött för att vara mig ;)

Ska träffa Madde om en halvtimme för en joggingrunda! Min fina granne, du är verkligen en bra tjej och jag är glad att vi har lärt känna varandra! :)

Puss


Kommentarer
Postat av: Madeleine

naaaw, min lilla gullleee :D jag är super glad för att jag har lärt känna dig! Du är verkligen en underbar människa & jag har aldrig träffat någon som är så bra som du är! :)

Ses snart;)PUUUSSSS

2010-07-27 @ 18:50:24
URL: http://helloheartbreak.blogg.se/
Postat av: Lina

Yes, här går det undan ;) Bestämde att jag ville ha häst efter utb. men kände ganska snart att så länge kan jag bara inte vänta!

Jag kommer ganska billigt undan eftersom jag inte behöver betala någon stallhyra. Foder + halm kommer gå på runt ca 500 kr/mån, försäkring 200 kr (betalar halva försäkringen om jag tar Flame) och verkning av hovarna 400 kr var 4:e-6:e vecka. Kan tänka mig hon får verkas var 4:e vecka till att börja med. Dom har precis tagit av henne skorna och hon var väldigt trångskodd så det behövs lite arbete där innan vi får ett par fina hovar :)

Puss!

2010-07-27 @ 21:13:25
URL: http://linahalldin.blogg.se/
Postat av: angelica

Jag har tänkt samma tanke många ggr - Ullared är rätt bra på att suga ut pengar från oss..

Handla lagom :P

2010-07-28 @ 07:57:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0