Partysugen


Här sitter jag just nu under ett täcke i soffan och känner mig lite partypepp. Lyssnar på bra musik och vill att det ska vara lördag idag, så jag får gå ut och shejka av mig lite ;) På lördag ska jag, Jossan & Johanna, än så länge (hoppas ju att fler hänger på, let me know).. göra stan osäkert, haha! Jag har inte varit ute på ca 1½ mån.. så nu är det jävligt dax!

Förut lagade jag ungstekt falukorv med potatismos, som alltid pappa gjorde när jag bodde hemma! Shit jag gör fantastiskt potatismos.. verkligen! 
 
Imorgon har jag tagit ledigt. Fick jobba en annan dag nästa vecka istället och det passade mig utmärkt eftersom jag har en del att uträtta imorgon. Bla. stallet, träning och sen lite solning på det! OK, det tar kanske inte all tid i världen.. men jag ska hinna med en lång sovmorgon och laga mat emellan detta ;)

Ser på min bild att min utväxt börjar bli sådär fruktansvärd igen! Helvete vad fort håret växer.. jag var nyss och gjorde slingor känns det som. Blir att unna sig ett frisörbesök inom en månads tid iaf :P

P u s s.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0