Sönder

Min kamera gick sönder igår på festen. Den åkte i golvet och det blev en spricka i linsen.. faaan! Man kan fortfarande ta kort, men man ser ju inte vad man tar kort på så det är ingen höjdare. Det gick inte på garantin så det blir att köpa en ny kamera, IGEN! Dessutom funkar inte min touch på min mobil och därmed funkar inte den kameran heller. Jag och tekniska grejer går bara inte ihop! Haha.. Men tydligen måste jag köra någon form av uppdatering på mobilen, sen hoppas jag att det ska funka!
Med andra ord blev det nästan inga kort på festen igår. Men det var en grymt lyckad kväll! Marcus lekar var jätteroliga. Självklart vann vårat lag ;) Tro det eller ej, men jag sket i krogen och åkte hem runt ett, full som en kastrull! :P Mådde som jag förtjänade imorse kan jag säga!

Marcus som är fotograf tog lite testbilder på mig igår. Bland annat till en ny header på bloggen.. Ni får se lite mer när jag får bilderna! Vi har lite idéer som vi ska testa framöver! Kul =)


Nu ska baby & jag krypa ner i sängen och fortsätta myysa och försöka glömma att vi inte vann något på bingolotto som vi var och spelade hos svärmor idag! Hehe.. Grr, men jag visste det... jag vinner ALDRIG!

Sov gott!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0