Vitt på taken?

NEJ! Efter den härliga vårdagen vi hade igår trodde jag inte mina ögon när jag klev upp för ett tag sen och kollade ut och såg att alla hustak var vita. Till och med bilen måste skrapas! GRR.. Detta är inte OK! Förhoppningsvis försvinner det under dagen!

Igår fick jag ett sms från min syster Lina där hon skrev att jag måste läsa hennes blogg om jag inte har gjort det. Direkt in på datorn och såg en rubrik där det stod; när 2 blir 3.. vi ska utöka våran famil med en ny familjemedlem. Det hann jag läsa och sen skrek jag som en galning (av glädje) Min sambo undrade vad jag sysslade med, haha! När jag fortsatte läsa handlade det inte om en liten bebbe som jag trodde först, utan en liten hundvalp. Åhhh vad kul! Jag ska bli moster till en hundvalp.. myyyys!
Det blir en hanhund av rasen jaktspringer spaniel och någon utav dessa sötnosar!!

Bilder lånade från Kennel Streamside
Alla är ju helt fantastiskt söta, men vilken skulle ni välja??

Nu måste jag sätta fart här, ska straxt åka till jobbet! Fick några extra timmar idag.. skulle egentligen vara ledig. Men när det är röd dag och bra OB kan man nästan inte tacka nej ;)

Puss & kram


Kommentarer
Postat av: Lina

Haha, Frida trodde precis samma som dig. Jag lyckades vilseleda rätt bra med den där rubriken vilket var meningen ;)

Små pluttarna så söta dom är. Vilken är din favorit? Puss

2010-04-05 @ 10:27:46
URL: http://linahalldin.blogg.se/
Postat av: Carro

ååååhhhhh

2010-04-05 @ 21:45:32
URL: http://carroslillahus.blogg.se/
Postat av: sarase

ååhhh, jag vill också bli mamma/moster till en liten hundvalp. Men min pojkvän är allergisk. Jätte trist :( hehe, sötnos. Jag har lagt till dig med nu :) Men jag önskar att bloglovin vore lite smidigare..men det kanske bara jag som inte kommit in i det ordentligt..än ;) Kraam!

2010-04-05 @ 23:49:36
URL: http://sarase.blogg.se/
Postat av: sarase

Jag har ett program som heter Picasa, det går att ladda ner gratis och så när jag är inne på tex scenbloggen och kollar på en bild, trycker jag på print screen så sparas bilden i Picasa. Sen är det bara att klippa den och spara så har jag bilden. Eller så trycker du bara på print screen knappen på tangentbordet o kopierar in den i paint :) förstår du? :)

2010-04-06 @ 10:48:48
URL: http://sarase.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0