Trött Emilie


 
Precis kommit hem från jobbet och jag kraschlandar i soffan med laptopen i knät. Så här sent kommer man hem när vi måste ha öppet ända till fucking 22.00! Det räckte gott & väl med 21.00. Å om vi skulle stänga 20.00 så skulle folk anpassa sig efter det helt enkelt. Jaja, så är det bara! Nu har jag klagat färdigt ;) haha..

Äntligen har jag en ledig dag att se fram emot imorgon även fast jag har grejer inplanerat hela dagen! Å så ska vi hämta nycklarna till våran nya lägenhet.. wiiiie! Det fick mig att tänka på nycklarna vi ska lämna för den nuvarande lägenheten. Vart kan den tredje nyckeln tagit vägen? Åhh hoppas jag hittar den, det blir så mycket onödiga utgifter annars! Slarvmaja..

Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Ja det var de =( fattar inte.. allt lät så jävla bra när jag var där & chefen visade mig tillochmed runt efter intervjun, men jag antar att dom kanske var lite osäkra på mig & så intervjuade de någon annan som kanske var bättre helt enkelt! Men känns lite pissigt..Men jag ska försöka ta nya tag! :)

Ja det var trist =/ nää, jag struntar i att byta. Köper någon på stan istället :) Mycket smidigare..

Ja den var SUPER rosa i verkligheten, den lyste som faan, haha.. :p

Jaa det är bra med mig :) sj? Trött efter jobbet ser jag? ;)

haha jag hoppas VERKLIGEN att du hittar nyckeln! David tappa ju bort en nyckel till förra lyan så vi fick betala 2500:- inte alls kul :pPuss baby!

2010-04-28 @ 23:27:31
URL: http://helloheartbreak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0