Love itDet var den enda bilden jag tog i lägenheten eftersom det var mycket som inte var klart. Spisen står inte riktigt där den ska, badrummet var låst eftersom all klinkers hade lagts precis och vi var även tvugna att ha stora blåa hjälmar på oss, haha! Jag vet att det är mycket tjat om våran lägenhet och det lär det nog vara ett tag framöver kan jag tänka mig. Sen kommer jag självklart att lägga in bilder här när vi börjar få iordning för er som är nyfikna :P Men jag älskar den, det kommer bli grymt fint! Bara att få slippa det här fula standardgolvet som finns i princip alla hyreslägenheter ska bli helt lovely! Det enda negativa är insynen eftersom huset mittemot och dess balkonger ligger ganska nära våran balkong. Men vi får lösa det på något sätt och sätta upp något fint skydd! Vart kan man hitta såna mån tro?

Jag skulle ha tränat kl 18 idag, men istället avbokade jag passet gick ner till affären och köpte en 100 g chokladkaka som jag ligger och smaskar på i soffan samtidigt som jag har världens mensvärk. Linus tyckte jag var värd att bara få njuta av en ledig dag utan att behöva göra något. Å det är precis det jag ska göra, utan dåligt samvete!

Vad tycker ni om min header förresten? Jag har en förmåga av att aldrig bli riktigt nöjd, men jag tror jag börjar gilla den jag har nu ;)


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Kul att ni fick se lägenheten :) Köket ser typ exakt likadant ut som vårat ju..Fast nu ser jag att ni tog en annan bänkskiva ;)

Du är verkligen värd lite choklad, Emilie :) Så hårt som du tränar & ligger i!

& jag älskar din header för jag tycker verkligen om den där bilden på dig :)

Ha en mysig kväll!POSS

2010-04-20 @ 17:42:22
URL: http://helloheartbreak.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Jasså.. Jag har tittat ut då & då för jag tänkte att jag kanske skulle se er med, men icke =/ Jag håller på & tvättar så jag springer upp & ner från tvättisen så det var säkert därför ni inte såg mig ;) haha..

Jasså, vad träligt att det är sån insyn =/ Men det är ju bara att försöka fixa något bra "skydd". Men går man ut på balkongen från erat sovrum eller vardagsrum?

Jaa det kan vi nog göra :D Jag har lovat syrran att sitta barnvakt på förmiddagen bara, men efter de så kan jag :) Vilken tid kan du? :)Puuuss

2010-04-20 @ 18:04:20
URL: http://helloheartbreak.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Okej då förstår jag :) Men det är ju bara att ni fixar något slags skydd så man inte ser in för mycket :)

Hmm jag vet inte när hon kommer och hämtar henne för hon ska till frisören & jag vet inte hur lång tid det kan ta? =/ Men jag kan höra av mig när hon har hämtat henne så får vi se vad klockan är? Jobbar du i helgen?

Den är köpt på ljusexperten i tornby :) Jag minns inte vad den kosta men runt 1000:- skulle jag tro..Haha nä men det är lugnt om ni köper en likadan :)

Ja jag kände att det var dags att ändra lite. Men jag har alltid samma problem med headern, vet aldrig vad jag ska ha för bild & så tröttnar jag så snabbt, haha.. :p skadad man har blivit.PUSS

2010-04-20 @ 19:29:58
URL: http://helloheartbreak.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Ja det måste vi verkligen göra! :) Okok, i see :) Förstår att det kanske är mycket att göra nu precis innan flytten :) Jo men det kanske är bättre att vi gör så! Vi kan ju höras längre fram när du känner att du har tid & lust :) Ja jag älskar att gå på ikea!! Men tyvärr så älskar inte David det lika mycket, haha :p

På Fredag ska jag som sagt vara barnvakt & sen ska jag nog gå en sväng på stan med David eller nått:) Lördag & Söndag är fortfarande oklara så vi får se :)PUSS

2010-04-20 @ 21:27:03
URL: http://helloheartbreak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0