Aptrött

Då var högskoleprovet avklarat! Blev hämtad av Linus på lunchen och åkte hem i 30 min där jag även hann med ett klädesombyte. Vad annars om man heter Emilie? Minst 2 outfitar ska man bära under ett högskoleprov! Näevars, det var så jävla kallt ute idag och jag hade inte på mig så varma kläder. Så därför blev det ett ombyte till varma kläder och ett par stora tjocka vantar som åkte på ;)  
Jag måste säga att det jobbigaste är tidspressen. I början tänker man inte på tiden, men när provledaren säger att det är 15 min kvar och man har 8 frågor kvar till 2 olika läsuppgifter så får man lite smått panik kan jag säga. Eftersom man fick gissa på en del så känns det ganska osäkert. Jag har nästan ont i hjärnan efter det här, haha! Jag har inte suttit i skolbänken sen gymnasiet och det är 8 år sen!!! Men jag ser det mer som en testomgång, om jag nu kommer att göra det igen! Jag är i det stadiet att om jag får fast anställning där jag trivs väldigt bra så är inte studerandet det viktigaste i livet för mig, eftersom jag alltid varit osäker på vad jag vill plugga till. Jag börjar bli sugen på att skaffa en familj snart (tänk små söta Linus & Emilie som springer runt, hihi) och det kommer i första hand för mig!
Framtiden får utvisa vad som sker med mitt röriga liv! :P Tex en dag i mitt liv då jag plötsligt befann mig i Norge med Amanda som jag nästintill inte kände då, hade svinkul där och idag är vi superbra vänner! Det är värt ;)Kvällen kommer att spenderas med mitt hjärta och lite god mat och tända ljus! Vilken MYSHELG!
Kommentarer
Postat av: Madeleine

Du är ju för sööt :) Usch, jag får bara ångest när jag tänker på plugg :p Men hoppas att det gick bra för dig iallafall ;)

Otippat att du ska vara hemma, haha ;) Jag trodde faktiskt att du skulle ut ;p

Ha en mysig kväll babe!Puss

2010-04-10 @ 20:30:54
URL: http://helloheartbreak.blogg.se/
Postat av: Amanda's perfekta liv!

Du är så jädra söt empA! Phuss

2010-04-11 @ 00:15:48
URL: http://www.mandihs.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0