Kräftskiva

Vi sjöng, vi åt, vi drack, vi åt lite till, vi dansade och hade grymt kul i lördags!! Jag vaknade upp och var alldeles hes igår.. haha!
Mitt internet krånglade hela dagen igår, så jag ringde teknisk support för att se om dom kunde hjälpa mig. Jag ska avvakta någon dag, för det hade visst krånglat för flera.. Det är då man märker hur beroende man är av internet, haha! Idag verkar det funka bra, så jag hoppas det fortsätter så!
Men nu lite pics :P


Martina var på hugget i lördags ;)


Kräfta, yummie!


Salli dansade.


Jag & Becca


Galna brudar.


Ännu mer galna brudar.


Grrr.

Jag vaknade upp sjukt bakis igår, sov halva dagen. Käkade en pizza på kvällen, för att sen gå och lägga mig vid halv tio igen och sov till halv elva idag! Är man gammal eller är man??? HAHA..

Nu har Pappi och jag bokat en liten miniresa till Italien! Vi åker den 12:e oktober och är borta i 5 dagar! Sola lite, softa lite, och käka en massa god mat! Ska bli riktigt skönt =)
Här ska vi bo!







Helvete, kylskåpet var inte riktigt stängt imorse så nu har mjölken och diverse grejer blivit förstörd! Ska göra mig iordning lite och springa ner o handla. Ska testa och göra en potatis, kassler och purjolöksgratäng idag! Sen ska jag jobba 15-20!

Have a nice monday!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0