Utvilad

Haft en ledig & vit helg. Sovit närmare 12 h 2 nätter i rad och är därmed väldigt utvilad, laddad för en ny vecka! Men jag måste erkänna att jag var lite rastlös igår kväll.. vinflaskan som låg i kylen lockade faktiskt, haha!
Efter denna onyttig helg, med chips godis och glass, känner jag nu att jag måste träna... Sitter och käkar en halv grillad kyckling nu och en avocado till, bra fetter det där! Sen är det rydspåret som gäller. Innan dess ska min söta farmor & farfar komma hit och kolla på lägenheten. Självklart måste jag bjuda dem på mina goda daimkakor och farmors egna bullar som jag fick hem häromdagen ;-) Jag ska hålla mig till en kopp kaffe, eller kanske två!


Det kommer alltid in lite fina guldklimpar hos h&m som man bara inte kan motstå! Har beställt ytterligare en ny bikini, och lite sommarkläder. Förhoppningsvis får jag dem innan jag o min syster drar iväg till Grekland! Åhhh LINA, snart åker vi.. så underbart skönt!!!
Och på torsdag släpps den andra delen av Matthew Williamsons andra kollektion. Me like!

Såg förresten den nya fast & furious igår! Lite av en grabbfilm, men jag gillart! Action har nog blivit lite av min grej på sistone.. haha! Den rekommenderas för er som inte har sett den!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0