Gröngöling


Idag hade vi på oss gröna tröjor på jobbet. Annars är vi alltid röda. Kul med lite omväxling, även fast tröjorna inte var så speciellt fina då! Jag tror att jag börjar bli lite beroende av mina hårband som jag har ganska ofta i kassan, och jag får alltid någon kommentar från någon kund. Idag var det 5 st som sa något om detta jävla hårband. Skönt att det bara har varit positiva kommentarer hittills, då är det ju skitkul! Haha. Grymt skönt med en scarf runt huvudet om man har utsläppt hår i kassan eftersom det håller håret på plats! Like it..


Träna träna träna!
Tur att min keps från Strömsholm kommer till användning någongång iaf. Om inte i stallet, så på mina powerwalks med Martina!

Glömde nämna att jag fick mina första parkeringsböter i måndags!!!! GAAAAH.. Jävla yrskalle! Skulle hälsa på Kelli i hennes nya lägenhet innan vi åkte till stallet och ställde bilden utanför. Kelli hade sagt att det var gratis mellan 8-18 (eller jag hörde det i mina öron iaf). Var uppe där 5 min, och när jag kommer ner sitter det en sån där äcklig lapp på min bil. Jag lovar att den där lapplisan stod runt hörnet och sprang fram direkt när hon såg att jag skippa betalningen, och hon stod säkert kvar där när vi kom ner och små flinade för sig själv. Skaffa ett LIV! Hahaha.. Jag kan väl vara glad att den "bara" hamnade på 400 kr. Någon gång ska vara den första!

Tror att sängen väntar på mig där inne nu! Har ju en "dejt" med fastighetsskötaren imorgon ang. tapetseringen! Hoppas han kommer.. mohaha!

Buenas noches!!

Kommentarer
Postat av: angelica

Idag cyklar vi.. gött =)

HaHaHa!

Förresten, glömt fråga - Använder du hjälm empa? :P

Postat av: rebecka

hello :)Den gröna tröjan ser iallfall fin ut på bilden

2009-05-14 @ 20:01:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0