Beslutångest

Vad ska jag göra ikväll? Sol och härligt väder, då blir man ju sugen på fest! Men ett annat erbjudande som lockar är ju att gå över till Martina och dricka vin med henne.. en sån soft kväll framför melodifestivalen. Inte för att jag alls är så
intresserad av detta, men kan ju va lite kul att kika på så man fattar vad alla andra snackar om, haha!
Nu sitter jag iaf med laptopen i knät, nersjunken i soffan med en påse godis bredvid mig. Kunde inte motså, det var ju billigt denna vecka! Men jag är ganska duktig och köper bara några bitar, för annars äter man bara upp allt ändå!

I flytten försvann ju en påse med massor med städgrejer, medel och skit och en av mina favoritskor. Såna där supersköna ballerinaskor som jag lagom hade gått in. Att ha en sko gör mig inte lyckligare, så den kastades och jag gick genast in på nätet och klickade hem ett par liknande på LaRedoute. Fick hem dom idag, och dom passade perfekt. Tror nog att dessa kan bli bra, om inte bättre! Ännu ett problem ut världen, Ha ha..

Nu är Mamma på flyget till USA. Kommer sakna henne jättemycket! Jag känner mig lite orolig.. Jag undrar hur jag själv kommer att bli sen när jag får barn. Det återstår ju bara att se :P

I torsdags morse satte jag på datorn direkt när jag vaknade för att kolla in Matthew Williamsons kollektion. Jag hade ju sett några gobitar jag var intresserad av. Visst fattade jag att kläderna var eftertraktade, men ALLT var typ slut redan då, Skittråkigt.. så jag får väl kika ner på stan o kolla om något finns kvar där!

Dax att sluta babbla nu. Goodbye!

 

Kommentarer
Postat av: Lina

Det fanns en del från kollektionen på H&M på Ikano så åk dit och kika :-)

2009-05-16 @ 21:34:22
URL: http://linahalldin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0