Sugen


Sugen på att skaffa mig en hund. Men jag vet det stora ansvaret som medföljer och all tid som det innebär, vilket betyder att jag inte kan skaffa det just nu. För några veckor sedan var jag även och gjorde ett allergitest. Visste innan att jag var allergisk mot pollen, katter och kaniner. Men alla prickar utan EN reagerade jag på vilket gjorde mig väldigt besviken. Det enda som jag blev glad över var den enda pricken som inte blev röd, och det var HÄSTAR! Så hundar är jag alltså allergisk emot, eller känslig som hon sa det och hon avrådde från att skaffa en egen hund. Men jag har hört att det finns hundar som allergiska kan skaffa sig. Vet någon vilka raser det är?

Snart ska jag iväg för att hämta upp Martina på jobbet, sen bär det av till Ikanohuset. Kan bli ett och annat plagg som jag spanat in och idag blir det definitivt invigning av min nya vårjacka! Vårkänslorna sprudlar i kroppen. Ingen mer snö nu Tack! Hellre sol, bad, uteserveringar och mysiga grillkvällar!


Kommentarer
Postat av: elin

yo empa! Har också varit inne på de så kallade allergihundarna eftersom jag är superallergisk men de läkare jag pratat med säger att det inte finns någon man helt kan klara av eftersom alla släpper ifrån sig mjäll plus att man är allergisk mot saliven också=( sorry för de tråkiga nyheterna!

skönt att du klarar hästarna så bra i alla fall!

see you at ICA puss puss

2009-03-22 @ 15:02:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0