Det blev visst mörkt

Sofie, jag & Anita skulle stänga ikväll på Ica. Runt en sisådär 21.20 så blev allt becksvart i hela centrumet. Ingen såg nåt inne i affären så alla kunder sökte sig fram till kassorna där man såg lite iaf. Sen var det bara att vänta! Efter ett tag kom lamporna igång, men inte kassorna. Dom var helt döda!! Anita bjöd kunderna på kexchoklad under tiden, haha! Men tyvärr gick det inte att få igång kassorna så kunderna fick gå hem tomhänta och vi fick springa runt med fulla kundvagnar för att lägga tillbaka alla varor! Oj oj.. det kallar jag motion, hahaha! Som tur var fick vi hjälp från delikatessen och fisken också så det gick ganska fort! Brandlarmet hade visst gått också, så på lastkajen väntade en brandbil full med hetingar!! Tänkte fråga om skjuts, men jag tog min bil hem till slut! ;-) 
Jag tycker synd om dom som ska öppna imorgon, hoppas det löser sig med allt! Eller inte, och att dom ringer på morgonen och säger att jag får vara LEDIG! Jag jobbar 11-22.15 imorgon. Ett pass jag inte ser fram emot!

Sofie våra klänningar har kommit nu! Tar med dom till jobbet om jag hinner hämta dom innan =)

Eftersom jag började jobba halv fem idag så hann jag vara ute i solen! Dagen spenderades med Rebecka och självklart var vi sugna på första doppet!
Riktigt mys!
Om vädret är fint på torsdag ska jag ut till Anna i Björs och ta båten ut till "våran" lilla ö. Där ska vi spendera hela dagen!! Men det ser ganska ljust ut, värmen verkar hålla i sig och stanna kvar ett tag! Me like..

Dax att krypa ner om jag ska orka mitt lång pass imorgon! Jag blir depp bara jag tänker på det.. bläää!
Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Lina

Tack :-) Ni såg också ut att ha haft det roligt.

Kul för dig att arbeta heldag när det är sommar ute :P Själv jobbar jag i helgen så då får jag sitta inne och sukta ut.. blä.

2009-06-24 @ 15:09:16
URL: http://linahalldin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0