Faaaan

Bilen startade inte imorse. Lilla Gunsan som alltid startar i alla väder! Eller hon åkte några meter, sen bara dog den. Jag stod mitt i vägen där bilarna skulle åka på parkeringsplatsen. Fick lite smått panik. Ringde först Carro och sa att jag inte kunde komma till stallet och som tur var skulle hon ändå upp till Miranda och kunde ta henne idag. Linus är hemma från jobbet idag eftersom han är lite sjuk, och det var ju tur det. Ville verkligen inte väcka honom, men jag var tvungen så han fick komma ut och hjälpa mig att putta på den till min parkeringsplats. En snäll gubbe hjälpte också till sista biten. Men jag måste ha min söta lilla bil!!!!! Ska gå ut sen och testa igen när det blivit lite varmare ute.. Annars skickar jag bilen till skroten och köper en på avbetalning så det så :-)
Lite smått irriterad började jag istället att storstäda här hemma! Några timmar senare sitter jag här och nu är det så fint så! 
Jag hoppas eftermiddagen på jobbet går bättre än vad det gjorde för mig imorse!! Vakna upp med otur brukar betyda att det sitter i hela dagen.. Men vem vet!

Kommentarer
Postat av: Lina

Min lilla Gunsan, vad har du gjort henne för ont? :P Har ni sett vad felet är? Hoppas ni kan laga för att ha en bil på avbetalning är ju inga roliga pengar..

2009-01-17 @ 17:39:20
URL: http://linahalldin.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej ärta saknar dig! puhusss

2009-01-18 @ 13:58:40
URL: http://mandihs.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0