Världen är liten ibland

Lunchade med Angelica i måndags på Lind's café! Vi hade nog kunnat sitta och babbla hur länge som helst. Allt var jättetrevligt förutom min bakade potatis med en skagenröra som var som vatten med nästan inga räkor i. Jag åt inte ens upp hälften. Dagens ris går alltså till Lind's skagenröra!
Vi hann med en liten sväng på stan. Jag har varit duktig på att hålla i pengarna denna månaden, så det enda jag köpte var en ny ögonskugga! Angelica hängde med när jag skulle träffa min nya hyresvärd för att skriva på kontraktet. Och det var då Angelica kom på att i just den lägenheten jag ska bo, där har ju Caroline Nordén bott för några år sen!!! Då kan man säga att världen är liten. Angelica, nu vet du vart festerna kommer hålla hus ;-)
På eftermiddagen hälsade jag på min söta mormor som har flyttat några trappor ner men på samma gård, så hon ska slippa gå i alla trappor! Det var så fint så, och hon trivdes kanonbra! Bra jobb mamma & pappa!! Hon bjöd på massor med fika och vi satt och pratade i flera timmar. Jättetrevligt :-) 
Tisdag och jag är inne på min 4:e lediga dag! Detta lyxschema borde alla ha ;-) Jag hade sagt att jag kunde jobba extra i kassan på eftermiddagen eftersom jag var tvungen att åka till stallet på morgonen. Hästarna skulle bli vaccinerade mot bland annat hästinfluensan och jag var tvungen att rida Miranda innan kl 10 eftersom dom inte får bli varma efteråt. Elin ringde från kassan runt 8, och frågade om jag kunde komma och jobba 9-14. Attans då, jag som behövde fler timmar egentligen, men det gick ju inte! 
Väl hemma körde jag ett pass på crosstrainern. Den där kondisen behöver tränas upp en hel del, haha! Sen unnade jag mig en lugn eftermiddag och kväll hemma och gjorde nada!
Ska straxt och jobba! Sover inte särskilt bra om nätterna längre, så jag känner mig konstant trött! Det kanske bara är en period som förhoppningsvis går över! 
Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0