Hallaaaaa

Idag känner jag mig lite mer postitiv än vad jag gjorde igår! Ridningen gick jättebra idag. Det blev ett hårt pass på ridbanan i 50 min. Både Miranda & jag var jättesvettiga efteråt :P

Förra veckan fick jag reda på att Miranda & Gelly ska byta stall. Har lite delade känslor eftersom jag trivs så bra i docketorp. Men samtidigt ska det bli spännande eftersom jag hört att det ska finnas mycket bättre ridvägar där. Så på lördag morgon ska jag vara där och hjälpa till. Se hur det går att få in Miranda i en transport.. hehe!
Lina, jag saknar våra mysiga ridturer. Speciellt våran runda över slatteforsbron som vi red på sommaren! Mys..

Nu har jag lagat lite mat och ska snart åka till jobbet! Innan ska jag handla lite till min tårta som jag ska göra. Det är nämligen min födelsedag imorgon! Inte för att det är mycket att fira för jag fyller 26!!! Jag skulle gärna stanna på 25.. perfekt! Vill inte bli en dag äldre nu ;)
Så imorgon kommer mamma, pappa, farmor, farfar & mormor hit på kvällen för lite fika! Lina är fortfarande i Karlstad och kan tyvärr inte komma. Hoppas du kan kika förbi en sväng på lördag (även fast du inte ska me ut) då jag ska ha lite mer fartfyllt kalas för mina vänner!

P u s s.


Kommentarer
Postat av: Jenni M

Spännande att byta stall! Vart ska dom flytta? Kram

2009-12-09 @ 20:13:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0