Rap das armas

Den låten gick på högsta volym hela lördagen! På förfesten, på harrys och vart vi än gick ;) Alla som skulle låna tjejen av oss var tvungen att sjunga den låten, och det gjorde dom! (internt) Sofie, Lilly och jag hade skitkul ute.. det var en riktigt lyckad kväll! Dunsade i säng runt halv fem efter en vild cykeltur hem till mig, med Sofie springandes bakom barfota och ett par somalier som jagade oss med cyklarna.. herregud!!! Haha.


Shake that ass.


Priiickiga naglar.


Roses are red and so are weeee.


Full eller vad, haha!


Det är min ÖL.. så det så!


Fina knappar tjejer.


Hej jag heter Emilie.


JALLA dom kommer Sofie, mohaha!

Vi lyckades undkomma somalierna med min snygga fint på cykeln, sen kom vi båda hem säkert! Jag är en jävel på att skjutsa när jag är full i 13 centimeters klackarna ;-)

Idag fick jag med Linus till stallet. Yes! Det var så kul att se han rida, och det var första gången i hans liv. Miranda är en riktig tjockis nu efter sommarbetet och några extra kilon har hon lagt på sig efter lite ofrivillig vila då hon var halt i 2 veckor. Sadelgjorden gick knappt att få runt!! Då är det illa.. haha! Men Linus han satt stadigt, han travade till och med när jag sprang brevid. Ett tag höll hon på att sticka så jag fick skrika DRAAAA i tyglarna, stanna draaaa mer, luta dig bakåt (han fattade inte riktigt det här med ptroo och hålla om med benen, hihi)! Blev lite rädd där att hon skulle sticka, men det gick bra som tur var =) Sen när jag skulle rida på hemvägen var hon helt vild när vi skulle galoppera.. det kan man ju förstå när hon har stått ett tag! Imorgon ska jag upp och rida på morgonen, då ska jag försöka få lite fason på henne :P

Bildbevis nr 1.Bildbevis nr 2.


Det var en rolig upplevelse, både för Linus & för mig. Han är lite stöddig nu och tror att han kan bli cowboy ;) För hjälmen vägrade han sätta på sig (jag tjatade som bara den) det är cowboyhatten han hade velat ha! Ha ha ha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0