Fiskbensfläta


En sån blev det idag. Fick en massa komplimanger på jobbet.. riktigt skoj! Just denna bilden kanske inte gör den riktigt rättvisa.. men dom är riktigt snygga, speciellt om man inte låter flätan sitta så stramt och så kan man rufsa till den lite!
Många undrade hur man gjorde en fiskbensfläta och det är jätte enkelt, så bara för det tänkte jag försöka förklara. (Inte lika lätt som när Angelica satt modell, haha)
¤ Man börjar med att dela upp håret i två delar (istället för tre delar, då man gör en vanlig fläta)
¤ Sen tar man en liten slinga från den ena hårdelens yttre kant och lägger den i den andra hårdelen (slingan ska läggas över)
¤ Sen tar man en ny slinga från den andra hårdelens yttre kant (den du precis la till en liten slinga i) och lägger i den första hårdelen (där du tog den första slingan)
Sen är det bara att fortsätta så tills man är nöjd. En liten tofs på det och  sen är det klart! Lite svårt och förklara, därav den kanske lite detaljerade förklaringen.

Sitter och funderar lite över vilken tapet jag ska ha i köket. Tänkte mig kanske en fondvägg, men det finns så sjukt mycket att välja emellan och jag blir galen. Alla andra rum är redan bestämda. Är det någon som har något förslag eller sett någon fin tapet. Kom gärna med tips och kanske en länk dit =)

Imorgon är det som alla vet skärtorsdagen, den värsta dagen på hela året i en matvarubutik. Tänk att det är mer folk än till jul. Så det blir att krypa ner tidigt sen för att ladda batterierna.. jag jobbar närmligen 9-19 flex. Vilket betyder att jag säkert kommer få jobba 9-21. Bra med pengar men med ett tungt huvud vid passets slut.

Nu blir det tacos! Lite resten från gårdagen.. Skulle nog kunna leva på tacos (precis som min ärta Amanda och jag gjorde i Norge.. kom du ihåg first price, billigt och bra.. haha. Det var tider det)
Yummie!

Å sen en till sak som jag blir riktigt förbannad över. Blivande mammor med sina fina magar, som kommer till kassan och köper cigaretter (ja just det, cigaretter). Hur faan tänker man då? Jag kan förstå att det är svårt att sluta, men om man inte är mogen att sluta röka kanske man inte är mogen att skaffa ett barn. Barnet kan få skador, och det behöver inte visa sig vid födseln utan även senare. Jag tycker att det är riktigt tragiskt..
Skärpning!

Kommentarer
Postat av: angelica

HaHa, såååå skönt i sitta modell =)

du att, imorrn tar vi över ica.. totalt.. snacka om heldagar.. KÄMPAAA!

Postat av: ärta

haha hur skulle jag kunna glömma?;) kommer alltid minnas våran tid i norge! love u ärti puss ps. jävla morsa ds

2009-04-08 @ 21:58:32
URL: http://mandihs.blogspot.com
Postat av: mikaela

Heej, jag tänkte fråga vart du har köpt dian solglasögon som på har på dig i bilen, men både mössa och halsduk, dom var jätte fina, jag skulle vara jätte tacksam för svar :D/Mikaela

2009-04-13 @ 14:50:49
Postat av: elin

kräver att få sitta modell snart, eller se nån annan göra det för nu har jag spenderat en hel j-la timma på att göra flätor o det blir skuttpannkaka!puss puss

2009-04-14 @ 19:25:14
Postat av: Anonym

asså,jag fattar inte riktit,närman har lagt över,hur ska man fortsätta??????

2009-08-10 @ 08:48:41
Postat av: emelie :)

tack för tipset om flätan, blev riktigt snyggt!

2010-02-15 @ 18:48:19
Postat av: Linn Bank ♥

tack så hemskt mycket!

detta tips har jag använt flera dagar nu, det blir så snyggt!

2011-07-06 @ 19:52:31
URL: http://linnhs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0