Träningsvärk nästa

Spenderade hela min morgon i stallet! Red lite dressyr i paddocken, och det är inte det lättaste på en så stor häst som Miranda. Hon är hur duktig som helst och kan gå i form osv.. men paddocken skulle vara några meter större bara. Men det blir kämpigare för henne, vilket är bra eftersom hon måste gå ner ca 50 kg (!!!!) efter sommarbetet. 50 kg låter så sjukt mycket, men för henne är det som 10 kg för en människa!


Hon är min lilla gosbulle!

Ledig idag och solen skiner! Ska ta en promenad sen och plugga in ipoden. Har laddad hem lite nya bra låtar som måste lyssnas på 8-)
Först ska jag tvätta klart. Känns som jag jämt tvättar, men 1 gång i veckan är ett måste för annars blir tvättkorgen till ett stort berg och det är bara skitjobbigt.

Imorgon kommer lönen... Wiieee! Med endast 7 kr på kontot så kan den behövas precis just nu! Mina sista pengar var jag och spendera på ica förut i form av en solning i solariet och en liten påse med godis. Det var ju billigt denna vecka, då måste man passa på.. eller?! Haha..

Tudiluu!

Kommentarer
Postat av: Fia

Besluts ångest eller?

2008-09-24 @ 16:13:32
URL: http://sofsan.blogg.se/
Postat av: Fia

Jag tror inte att den finns att ladda , låten som läckt ut på nätet är inte den riktiga.

2008-09-24 @ 18:07:03
URL: http://sofsan.blogg.se/
Postat av: Fia

Du Empa....inför nästa gång du ska sola på jobbet kan du ju trimma till ragget lite.Inte så trevligt att hitta dina långa krulliga könshår där , rätt ofräscht var det.

Imorgon jobbar jag stängning i deli!

2008-09-24 @ 19:30:07
URL: http://sofsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0