Snö

Oj, det snöar ute! Vart helt chockad när jag skulle gå ner med tvätten till tvättstugan. Det betyder att det kommer vara halt imorgon. Tur att mina vinterdäck på bilen sitter på 8-)
Mörkt är det ute nu också. Igår tog jag & Sofie oss en lång hurtig promenad och gick förbi stallet. Längs den grusvägen är det inget upplyst, så vi såg inget! 1½ timme senare var vi hemma.. Konstigt nog kändes det lite i benen idag. Kanske var det för att vi gick så fort, eller för att jag är så jävla otränad.. hahaha!

Idag började jag jobba 7, även imorgon! Hemskt med tanke på att jag är så morgontrött. SKÖNT med tanke på att man får sluta tidigt och vara ledig kvällen, vilket jag uppskattade idag eftersom Linus alltid är ledig från träningen på torsdagar!

Fick mail om att bubbleroom öppnat! Finns en del fynd där. Men det bästa med den sidan är att man kan lägga in och sälja sina egna kläder, istället för att kasta dom eller om det är något som man inte använt eller inte passar! En extra slant i plånboken skadar ju inte ;-)Nu ska jag laga rödspättafilè med potatis och remouladsås och en god sallad!
Have a nice evening!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0