Klarblå himmel

Underbar känsla att få titta ut till en klarblå himmel genom fönstret när man vaknar! Men det hjälper inte mig, för jag ska sitta inne på Ica och jobba arslet av mig. Ahhhh, det borde vara lag på att man får vara ledig i alla fall varannan dag då det är fint väder ;) Solen gör underverk!

Onsdagen fick jag i alla fall vara ledig! Dagen tillbringades med Martina på Ikano huset. Vi käkade kina mat och jag handlade en jättesöt blå vit tubtopp.. Marin stuket går hem hos mig! Köpte även en matta gjord i bambu att lägga på balkongen, ett fynd som hittades på Rusta för endast 99:- Det mest störande var att det fattades en halv meter, så jag måste nog åka dit och köpa ytterligare en till. Sen är det som klappat och klart för dagar i sol, och kvällar med ett vinglas i handen på balkongen. Det bästa av allt är att vi har sol från 13 och hela kvällen :)
Sen åkte Martina och jag ut till Johanna för att kolla på stallet! Jag blev kvar där hela eftermiddagen. Spraka, den nya islandshästen hade kommit.. så jag red henne för första gången och hon var jättehärlig att rida på! Mycket jobb med den hästen bara, men med lite tålamod så ska det nog gå bra :)

Nyss kunde jag bara inte hålla mig ifrån att beställa en jättefin klänning som kommer passa perfekt att ha på sig på vårfesten som är nästa helg! Se & njut ;)

image623

Har tänkt att vårstäda garderoben typ varenda dag nu i två veckor, men jag drar mig för det! Mycket nytt ska in och gammalt ska ut. Vissa plagg ska ges bort, vissa plagg kan sparas tills i höst!

Nu jobb!
Emilie image573

Kommentarer
Postat av: Eme

vilken härlig klänning!

2008-05-15 @ 22:11:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0