Inte så upphetsande

Jag är bakis och jag måste jobba idag. Börjar snart, och längtar redan tills dagen är över så jag kan få gå hem och dra något gammalt över mig! En dusch var behövlig och det fick mig att vakna till en smula, men jag vet hur det är i dom där kassorna på Ica. Man blir trött direkt, så fort man sätter foten PÅ Ica då kommer ett gäsp, och sen ett till och sen ett till..det finns inget stopp med andra ord! Och jag hoppas för guds skull att det inte kommer in en massa gamla virriga kärringar som råkar tro att det är påskafton idag och måste handla mat till en hel jävla arme.

Drack lite vin med Johanna och Rebecka igår hos Johanna för att sedan gå vidare till en fest i stan. Men vi kom visst inte så långt. För det första var det så fucking kallt ute (vart är världen på väg, detta väder går inte hem hos någon) och för det andra så nöjde vi oss gott med oss själva, så som vi ålade runt, dansade och sjöng så det sotd härliga till. Vi spelade lite våghals också, och det blev ett o annat cp sms till några väl valda i telefonlistan. Ha ha!
Harrys blev stället.. sjukt bra musik där uppe, och även där nere! Rebeckas och min låt kom till slut;

Madonna feat. Justin Timberlake - 4 minutes.

Bra låt det där!! Vi kikade även in en sväng på Blue Heaven. Vi såg endast några små själar på dansgolvet, så det var inte mycket att hurra för!
Några bilder kanske dyker upp ikväll, om Johanna kommer ihåg att ta med min kamera till jobbet. För hon ska också jobba, thihi.. bakis tillsammans är bättre!

Ikväll ska Linus bjuda mig på bio, om vi orkar gå så att säga. (Tips om vilken film tas gärna emot) Linus ligger där inne och sussar så sött och jag antar att han kommer vara ganska seg idag efter att han hällt i sig en hel flaska Jäger. Den lilla rackaren ;)

För övrigt så skiner ju solen en hel del idag. Man kan ju låtsas att det är lite vår, tills man kliver utanför dörren. Brrrr....

Glömde nästan önska alla Glad påsk! Kan stolt säga att jag inte ätit en godisbit, och nåt påskägg det tackade jag bestämt nej till.
HEJ HEJ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0