?

Efter många försök i att ändra på min blogg så den skulle bli lite snygg, så misslyckas jag totalt! Måste anlita en datakunnig person till detta. Hittat en snygg header som jag lagt in precis på rätt ställe efter anvisningar från en massa olika designsidor. Men problemet är bara att det blir en vit rad.. texten och bilden kommer inte upp. Någon som vet vad jag gör för fel??

Nu orkar jag bara inte mer. Borde göra något annat vettigt av min lediga eftermiddag!

Var ledig igår. Men alltid ska man lyckas med att stressa ändå!
Yra omkring på stan med Johanna, Sofie och Neo för att leta diverse kläder osv. Hittade inte mycket, mest smågrejer som man behöver. Men jag gick väl inte in för det riktigt, var mer shoppinassistent åt Sofie som brände cash! Hem, sen fick jag låna bilen till stallet. Hade tänkt rida en kort runda, men Miranda lekte bråkstake så det tog desto längre tid. Linus skulle på LHC och var tvungen att ha bilen en viss tid. Gasade hem, sen kom jag på att jag skulle sola 5 min efter att jag kom hem.. Så jag sprang till solariet, där jag somnade och tankarna for iväg till någon helt annanstans, en plats med sol bad och värme!

Nog om det, nu ska jag laga lite mat och fortsätta störa ihjäl mig på min fula blogg!

HEJ!


Kommentarer
Postat av: Lina

Gelly var också en bråkstake igår.. höll på som fan där hundarna brukar vara precis som en annan gång. Men denna gång fick jag henne att gå fram och förbi iaf!

Ett tips med designen är att det är lättast om du har "grunddesignen" som är med randig bakgrund och lite modebilder eller vad det är längst upp. Jag tycker den är enklast att bygga en egen design ifrån!

2008-03-04 @ 19:32:40
URL: http://linahalldin.blogg.se
Postat av: Fia

Hittat nån "gammal trasa" än att ha på dig på lördag?

2008-03-04 @ 22:28:25
URL: http://sofsan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0