Då var det vinter igen

Fick en större chock när jag kollade ut genom fönstret imorse. Mer SNÖ, och det var inte lite heller!
Ska iväg till stallet snart och rida en sväng med Miranda.


 image503
Satt och kikade runt på nätet förut, och jag kan verkligen inte hålla mig ifrån att beställa grejer! Bland annat några nagellack från Barry M. Dom är både billiga och kanon bra! Endast 41.66 kr från http://www.asos.com/. Jag valde färgerna bright red och bright pink. Fint till våren!


    
Ögonskuggarna är minst lika bra och dom kostar bara 62.88 kr från http://www.asos.com/. Färgen bronze är en favorit som passar lika bra både till vardag som till fest.

image508

Sitter fortfarande och väntar på en beställning på ett par skor som jag beställde för hur länge sen som helst känns det som. Tips! Beställ aldrig innan en helg där både fredagen och måndagen är röda dagar ;) Ett par klassiska svarta skor med 12 cm hög klack och peep toe. Cute!

image510


                                                                                                                                                                                    

Nu när jag ändå är igång så kan jag passa på att säga att alla kvinnliga Ipod ägare nu kan skatta sig lyckliga. OhMiBod finns nu att köpa på bland annat http://www.accessora.com/                                          
"A whole new way to plug n' play!"

Det är alltså en liten vibrator som man kopplar in i sin Ipod och sen vibrerar den i takt med den musiken som spelas. För 599 kr får man en skön gåva till sig själv eller till en vän!

image513


Dax att åka till stallet! Tur att jag kunde ha bilen idag! Hade inte varit så överdrivet kul att trampa iväg på en cykel idag!

/Em


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0