Underligt!

Jaa det är underligt, alltid motvind i Linköping! Hade motvind till gymmet.. Efter ett hårt pass, helt DÖD.. ska man trampa hem också! Nä men då har vinden vänt. Så det blev två pass i ett kan man säga..
Ska straxt och jobba! 15-20, det är en underlig tid det också! Känns lite onödigt, men det är så det är! Vad faan ska jag göra med mitt liv.. Jag kan inte sitta bakom kassan på Ica hela mitt tragiska liv!!! Tänka-Tänka-Handling-Tänka!

Imorgon ska jag och partybruttan Johanna ut och köra igenom några moves på dansgolvet tänkte vi! Rebecka verkade lite sugen på att köra sina moves hon också! Vi vart helt plötsligt väldigt sugna på vin, eller alkohol överhuvudtaget, sådär en kl 10 på gymmet imorse! Hur mår man då? Kan i och för sig förstå Johanna som kom hem från en mer eller mindre helvild tur från fjällen! Då är man på nog på G ett bra tag efteråt! ;)

Dagens lyckliga stund: Kläder som jag beställt kom idag! Allt passade som vanligt ;)

     
   


En sweatshirt tunika, bikini, tunika, söta små trosor, topp och självklart en liten väska.. vem kan motså :)
Nu kan jag leva på det några dagar, ända tills mitt begär kommer smygande igen.Lazee - Rock Away
Skön låt, speciellt vid festliga tillfällen!

/Em

Kommentarer
Postat av: Fia

Ja jag hånglar då hellre med Hivot än städaren som du bytt salvi med hahaha.Han fråga efter dig precis innan jag gick mohahaha.Är det kiss-fläcks-trosorna på bilden elle?

2008-01-30 @ 20:54:38
URL: http://sofsan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0