Hockeyproffs nästa?

Helgen var lugn.. underbart skönt ibland! Kelli & Jag hängde med och kolla på Linus & Emil som skulle träna ishockey istället för innebandy. En rolig grej dom kör med varje år..
Ok, klart att det är kallt i en ishall.. men det var olidligt där inne! Tränaren berättade att det var något fel på värmen så det var nästan lika kallt som ute.. dvs några grader under nollan! Till slut fick vi gå in i omklädningsrummet och värma oss ett tag.. gammal svett lukt är inget jag diggar precis! Men vi höll ut ett tag, sen var vi tvugna att gå ut när alla grabbar kom in för att duscha! Inte mig emot att sitta kvar, hahaha ;)
Emil såg lite vingig ut på benen i början, men blev ganska bra efter ett tag.. Han var så nöjd med att han var den enda som fick en utvisning, hehe! Linus är kanske född till att bli hockeyspelare.. han gjorde 4 mål och deras lag vann! Innebandyproffs är du redan, OK.. men du kan ju bli hockeyproffs också ;)
Min kamera tyckte visst att det var några grader för kallt inne i hallen den med, så den hängde sig och höll på att krångla. Men jag fick två bilder, ett på Tim & och ett på Linus :)


 

Söndagen tillbringades på Ica!

Igår satte jag igång med min träning.. Hur kul som helst! Min vapendragare Johanna är frisk nu också, desto roligare att träna ihop!

Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0