Al quida

Det hände något så sjukt kul imorse! För det första sov jag som en stock eftersom jag hade skitsvårt för att somna i natt och dessutom vaknade jag när Linus kom hem.. fyllekajan! 
Runt kvart i nio plingade det på dörren, och då menar jag inte en gång utan minst 10.. Både Linus & jag vaknade direkt! Jag var nära att få en hjärtattack for fuck sake! Linus gick för att kolla, och då hade något lämnat ett liten lapp formad som ett hjärta och en öl (????? en öl ??) utanför dörren! På lappen stod det "Bästa Emilie vi behöver dig 11-19, puss&kram" 

Jag känner direkt igen handstilen! Al quida gänget består av Louise, Kelli och Majsan!!!! Hahahahaha.. era galningar! 
När jag sedan kollar på mobilen har dom försökt ringa mig 5 ggr, och när jag inte vaknade tog dom i med hårdhandskarna och besökte mitt hem.. mohaha! Tyvärr kunde jag inte komma in vid elva eftersom jag hade lovat att skjutsa Linus.. Men det ordnade sig ändå ;-) Funderade starkt på att dricka ölen innan jobbet, eller supa mig full helt enkelt.. (jag menar när man uppmuntrar sådär med en öl på morgonen är det ju svårt att tro nåt annat) dom på jobbet tyckte detsamma! Då skulle deras eftermiddag vara gjord enligt dom själva ;-)
Allt detta står ica gänget i kassan för.. terroristerna!!! 

Nu måste jag laga lite käk, sen springa till mina galna arbetskollegor! :-P
Pusssss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0