Saknar

Nu har jag och Linus inte setts på 4 dagar! Visst det är inte så mycket, men eftersom vi nästan aldrig ses på vardagarna heller så känns det som extra lång tid på något sätt. Dom vann alla matcher igår och gick vidare, och nu har jag inte hört av han på ett tag. Men om han spelar final så gör han det NU i denna stund. Hoppas det är så, vore så kul! Då ses vi ju i drömmarna i natt, när han kommer hem helt enkelt...  

Igår kom Madde & Martina förbi mig en sväng efter att jag hade slutat jobba. Vi babblade på som vanligt, nästan så att vi inte skulle hinna se en film innan det blev för sent. Men vi såg en svensk film som heter Iskariot. Den var som vilken vanligt svensk film som helst, ganska tråkig och förutsägbar! Men helt ok. Mysigt hade vi ändå!Idag fick jag jobba som jag ville. Pengarna en söndag tackar man inte nej till! Jag hade ändå inget annat planerat. Vi inventerade idag och jag hjälpte Danne på frysen. Så kallt!! Men med Lindas hjälp gick det ganska fort.

Började skriva lite på mitt arbete till hästkunskaps kursen imorse! Riktigt kul. Jag har bara dåliga minnen från skolan när man skulle skriva arbeten och fick en massa uppgifter för jag tyckte att det var sååå sjukt tråkigt! Hatade skolan. Men nu är det verkligen en annan grej när det är något man verkligen är intresserad av och vill lära sig mer om!

Nu ringer klockan, min flygande jakob är klar i ugnen! Love it.
Så dax för lite käk!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Den filmen var hyfsad

2010-09-12 @ 16:07:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0