Sådär

Mysig två rätters middag ute med bästa tjejerna slår inte mycket! Ganska skönt och bara dissa hockeyn och skita i all hysteri som just nu råder i Linköping. Gjorde tydligen inte så mycket, Lhc förlorade ändå.. om man nu ska se det så.
Linus var iväg med vänner och lägenheten var bara min ikväll. Kunde då passa på att beställa diverse grejer på nätet. Kan vara en av mina favorit hobbys nu för tiden! Tragisk men sant.. Men alltid lika kul och få hem allt och då räknar jag med att det passar också ;)

          


image591

Några av grejerna som jag fastnade för! Den lilla svarta kan man aldrig få för några av. Beställde dock inte hem alla art by t-shirtar, utan den näst sist som var mer en t-shirt klänning. Skönt och glida runt i!

Imorgon är jag ledig. Hurrey!
Johanna & jag ska ut på blom jakt som vi ska ha till att "smycka" stallet lite. Hingsten är hemma, och nu är det dax att tämja honom. Han är helt vild och har endast hanterats vid frakten hem från Island! Se hur detta går. Dax att beställa min stallförsäkran kanske.

Emilie image573

Kommentarer
Postat av: Lina

Fina grejer du beställt. Jag var på väg att beställa hem en del grejer från HM häromdagen men varenda jäkla vara hade olika lång leveranstid så jag sket i det. Också ett sätt att spara pengar.. hehe!
Mejla headern till mig. Inte säkert jag fixar det men jag kan ju försöka =)

2008-04-17 @ 18:29:37
URL: http://linahalldin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0