Fattar nada

Precis, fattar nada! Vad händer med vädret? Lagom tills alla tävlingar på Stenholmen så får vädret för sig att helt plötsligt från sol och blå himmel på fredagen,  vända till snö och ösregn en hel dag! Inte särskilt schysst mot alla hästar & ryttare just denna dagen! Men det är April så vad kan man begära?
Klädseln för dagen bestod av tjocka vintervantar, underställ, ridbyxor, termobyxor, tröja, 2 tjocktröjor, 1 jacka och en termojacka! Ett jävla lager, men jag frös banne mig ändå. Konstigt om jag inte skulle bli sjuk nu!  Men en varm dusch var mycket välkomnad när jag kom hem 12 h senare. Därför är detta just en perfekt dag att vila från alla slags festligheter, för jag kommer straxt att somna. Men lustigt nog så suger det lite i levern. En gång partypingla, alltid en partypingla!

Gjorde vitlöksmarinerad kycklingfilé med potatisgratäng och vitlöksbröd (ja, vi gillar vitlök) förut.. Måste ju visa mina små men dock så bra kocktalanger ibland :) Och sen var det evigheter sen jag bakade en av mina smaskiga kladdkakor, så det fick bli en sån idag som jag tänkte smaska lite på till en film! Linus han skulle iväg på lite inflyttningsfest hos Oscar och gänget ikväll.. men det var nära att han valde min kaka istället och det förstår jag, haha! Men jag tyckte fest lät kul och körde iväg han ;) Tanken var ju att han kunde köra loss lite åt mig med helt enkelt, även fast han kör en nykter kväll!
Angående det om att gå ut nykter.. Jag har gjort det en gång i hela mitt liv, med en massa fulla vänner.. Och detta kanske låter ytligt som faan, men det var den tråkigaste utekvällen i hela mitt liv! Aldrig mer säger jag, haha! Då vore det om alla går ut nyktra i såna fall.. blir en helt annan grej! Men jag föredrar alkohol och sen är det bara in i dimman ;)
Guuud, nog om det nu! Tror att ni alla förstått vid det här laget att jag är en fest brutta! Haha.
Dax för soffan!

A just det, innan jag slutar.. ska jag även bjuda alla som jag känner (och läser denna blogg också iofs) på en liten hemlighet som antagligen är planerad till hösten. Och det innebär att det gott kan vara min tur att börja tävla lite lätt i gångarter, mer än så säger jag inte nu ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0