Avis!!

Fick sms av Martina igår.. Hon och Micke är på Cran Canaria, där det just nu är 35 grader varmt och klarblå himmel! Asså det är ju förjävligt.. jag vill meeeeeeeeee vara i värmen! Men Lina och jag har pratat lite löst om att kanske åka till kap verde, som ligger utanför Afrikas västkust, i januari eller februari 2 veckor.. Beror ju på jobbet, om jag kan få ledig eller inte!!

image285

 

Kolla bara bilderna, helt underbart :)
Senare ska Linus och jag åka, men just nu är han en fattig student så det är som det är, hehe! Men istället ska vi nog åka på en miniweekend till Barcelona istället.. ganska bra det med!!

................................................................................................................................................................................................

Idag har Linus & Jag storhandlat på Ica maxi.. Undra varför vi tycker att det är så kul, ha ha! Inte att man gör av med så mycket pengar, för mat är ju dyrt som bara den.. Men det är nog känslan av att veta att man har typ allt hemma! Så i helgen blir det lyxmat, vi har redan planerat menyerna ;)


Fick jobba 8-14 imorgon istället för kvällen, så jag hinner upp till stallet imorgon ändå! Kul eftersom Lina ska dit.. så kan vi rida en liten runda med våra söta små nordsvenskar!!! Älskar att vara i stallet, så skönt ställe omgiven av fin natur, som man kan slappna av på!


Nu äre dax att krypa ner!
NATTI NATTI


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0