Guuuud så mycket tvätt!

Ibland är jag så slarvig när jag tvättar.. Egentligen borde jag boka en ny tid direkt efter att jag haft tvättstugan så jag vet att man får en tid typ veckan efter... men ibland glömmer Emilie det och nu har det gått nästan 2 veckor sen sist och tvättkorgen är ÖVER full... my god! hehe.. Men Linus ska hjälpa mig idag så det går lite fortare.. Det enda som är kul med att tvätta är ju att kläderna blir rena.. ha ha! Så idag ska jag inte glömma att boka en ny tid, så kanske man slipper den där över fulla tvättkorgen till nästa gång!

Veckan har rullat på som vanligt.. Jag har jobbat varenda dag förutom i Måndags då jag var ledig och tillbringade min dag i stallet! Red ut med Susanne som visade en ny runda.. Red inte Miranda utan fick testa Gelly! Skön häst att rida på.. jättesnäll så man kan ju vara avslappnad på henne om man jämför med busiga Miranda! Ibland är det skönt det också.. men det blir lite mer en utmaning att rida Miranda! :)

Anna & hennes pojkvän och några vänner till dom var i Tyskland i helgen på ÖL festival.. Det skulle varit kul att hänga med på.. Men det kunde jag såklart inte eftersom jag jobbade på Ica hela helgen! Men i vilket fall så bad jag Anna att köpa hem lite sprit... (Hon fick ju låna min fina väska, haha) Men det blev bara en flaska jäger och en bacardi razz.. Me love! Behöver fylla på mitt barskåp lite.. Men alkohol till helgens fest finns det ju i alla fall nu :)

Nu ska jag glo på Tv eller nåt ett tag tills Linus pluggat klart.. sen ska vi åka in till stan och köpa lite grejer!

Over&out

Kommentarer
Postat av: Fia

Ursäkta mig men är inte du SJUK?

2007-11-08 @ 15:17:25
URL: http://sofsan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0