Suck..

Vilken trist och jävlig dag! Vaknar upp och mår skit.. hade feber och tandvärk! Tog en ipren och gick ändå till jobbet.. Men senare var jag tvungen att ringa tandläkaren, fick en typ "akut" tid, så jag kunde laga det där hålet. DET FÖRSTA HÅLET.. jag som hade satsat på att aldrig ha ett enda hål, hehe! Tycker inte om sånt där, men det gick ändå ganska bra.. faan vad dom borrade och hade sig!!! Fick åka ända bort till skäggetorp eftersom berga hade stängt! Hade lite tur att Linus var i svängarna och kunde skjutsa hem mig :)
Har precis varit ute och gått i 1 ½ h... fick ett ryck! Det var skönt och rensa tankarna lite och röra lite på fläsket, mohaha!
Kan ju även tillägga att jag hatar att jobba.. speciellt i DELI! Jag mår dåligt bara av att tänka på att jag ska upp dit kl 7 (mitt i natten på en lördag ju!!!!!!!!!) och jobba imorgon..
Men på kvällen ska jag träffa Ingela, en barndomsvän som jag inte träffat på typ 1 år eller nåt, och festa loss lite! Angelica ska med oxå :) Helgen är alltså räddad.. får ju träffa mina favorit flickor! Men sen på söndag är det återigen jobb.....

Hade!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0