Bakis!

Det är precis vad jag är idag!

Angelica, Linus, jag och min syster var här hemma och grillade igår.. eller vi försökte tills det började spöregna, då sket vi i det och stekte klart köttet istället.. vi var så hungriga så vi orkade inte vänta, hehe! Men det vart asgott ändå :) Sen bar det av på fest.. Där mötte jag Martina! Vi shejkade loss på Harrys och Bk.. Sen tappade jag bort dom bland allt folk, så jag stod och hängde (haha) lite med mina ica signalen boys istället.. Petter, Niclas, Carl och Nicke. Ute VRÄKTE regnet ner, tror inte jag varit med om något sådant regnoväder innan, hehe! Jag var helt blöt.. men vem bryr sig. Man blir ju ändå svettig när man dansar, så jag fortsatte rocka loss :P Vart aprak efter att jag halsade en hel öl.. Fatta inte varför jag skulle göra det, men just då tyckte jag väl att det var kul eller nåt.. Mot platå, träffade hur mycket roligt folk som helst där!
Sen träffades Linus och jag för att åka hem. I mina högklackade skor fick vi för oss för att gå hem.. Det är LÅNGT! Efter halva vägen hade jag sån skoskav så Linus fick beställa en taxi.. mohahaha! Guuud vad sysslar man med när man är full egentligen.. Sen somnade jag gott i Linus armar ;)

Igår var jag förresten i Berg  med Linus och badade, för första gången denna sommar i Sverige.. Hur skönt som helst! Jag dök i där vid slussarna och hade mig... KUL :)

Ikväll blir det mys me Linus!

Jaha, ännu ett ganska tråkigt inlägg... men men, skit i dä.. så äre ibland!  Hadeee alla glada!
''Le och Skratta, det förgyller din dag''


Kommentarer
Postat av: Gobo

Vi var på Platens! Värt som fasen trots skitdåligt med folk!

2007-07-16 @ 18:21:08
URL: http://gobo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0