Orutinerat!

Juldagen tillbringades med Malin, Hannah och deras vänner! En jättetrevlig förfest.. Tidig utgång så man slapp stå i kö! Ute var det packat med folk.. alla ville fram och alla ville lämna in jackan samtidigt! Jobbigt och trängas men vad gör man inte.. haha! Jag & Karin gick raka vägen till baren och beställde varsin stark drink.. Malin var förnuftig och drack lite vatten, vilket jag också borde ha gjort.. hehe! Den slog till rejält och sen shejka vi ass.. Det blev även en del spring upp och ned på Platå. Kul och träffa en massa folk som kommit hem osv :) Orutinerat av mig var att jag självklart var tvungen att använda mina nya pumps.. skitsnygga är dom ju iofs, men jag hade SÅ ont i fötterna!!! Nu har jag lärt mig en läxa tills nästa gång.. Om den läxan någonsin kommer att gå in i huvudet ;)
Den mest fulla personen jag träffade på måste varit Tim. Han lyfte upp mig och bar runt mig på Platå och vägrade släppa.. mohaha! Linus som låg hemma och var magsjuk hämtade mig senare på natten och då ringde Tim några mer gånger till oss och tjattrade som aldrig förr.. Dagen efter gick det inte ens att få tag på han, för han hade tillbringat hela dagen i sängen..haha, han är ju så rolig!!!! Själv mådde jag inte så dåligt.. först! Skulle och jobba sen.. och när jag satte mig i kassan det var då jag kände att jag ändå mådde lite dåligt! Tur att Ipren finns :)

Lite bilder från juldagen:

      Fyllot Tim & Oscar ;)


image351

Brudsoffan!


Kvällen tillbringades med min älskling.. Det är inte mycket som slår lite soffmys med den man älskar ;)

Idag har jag varit ledig.. Kan behövas med tanke på dom hästpassen som jag ska jobba i helgen! 9.30-18.30 på lördag och 9-8.45 på söndag.. tjohoo! Bring me tha money!

Nu ska Linus & jag spela monopol.. haha! Tjaråå


Kommentarer
Postat av: Anonym

http://rondeller.blogg.se/

2007-12-28 @ 15:08:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0