Home sweet home

Faan! Det spöregnade idag när jag skulle åka till jobbet. Jag som hade tänkt cykla och hitta en bra snabb väg härifrån, för det är ju en bit om man jämför mot innan då jag hade gångavstånd till jobbet. Inte för att man inte kan cykla när det regnar, men det hade jag inte alls lust med.. så jag tog bilen! Efter jobbet var jag på massage, och jag kände mig helt matt efteråt.. och då ångrade jag inte att bilen stod därute och väntade på mig ;-)

Jag trivs hur bra som helst här, redan! Än har jag inte fått iordning på allt, men jag tar lite efter hand! Denna månaden får jag nog ligga lågt med shoppingen, jag har tillbringat i stort sett varenda dag på ikea sen i söndags. Haha!
Pratade även med fastighetsskötaren, och på tisdag ska han komma hit för att kolla lite inför tapetseringen som jag får helt gratis, i heeeela lägenheten! Tackar & tar emot =)

Farmor & farfar har blivit mina nya grannar. Igår blev jag bjuden på lunch.. alltid så gott, och efterrätt bjuds det alltid på! Härligt! Kan ana att jag kommer besöka dom ännu mera nu, och det känns riktigt kul! Dom är världens bästa!
Martina har också blivit min granne, och ikväll ska vi ut i rydspåret och gå en promenad! Nu är luften så bra när det har regnat, och för att inte tala om allt pollen som försvinner.. tummen upp för det!

So long! Have a nice evening.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0