Heldag i stallet

Nyss hemkommen! Varit en fartfylld dag. Följde som sagt med Johanna och hennes häst Czandor till mantorp för att röntga honom etc. En riktig liten vilding det där.. men jag höll hårt i honom, så det gick relativt bra. Fick även en del motion där borta, för jag sprang fram och tillbaka hur många gånger som helst när som skulle kolla benen på honom. Haha! Efter 2½ h där borta fick vi svaret att han hade kalklagringar på höger framben och han ska gå på medicin och sen blir det en tur tillbaka dit om 3 veckor! Men eftersom vi åkte in så pass tidigt finns det stor chans för att han blir helt frisk!


Czandor.

Sen åkte jag ut till Miranda och red en sväng. Hade tur med vädret eftersom det sprack upp och blev sol.. mys! Johanna kom även ut och hälsade på Miranda och fick sig en liten promenad då hon hängde med ut på min ridtur.

 


Sötnosen.

Åkte förbi mina föräldrar för att krama mamma hejdå eftersom hon ska åka till Usa i 2 veckor. Där ska hon och några till kollegor arbeta på en brännskadeavdelning och få träffa biljonären som äger sjukhuset och käka middag med honom. Haha, lite coolt! Men jag är faktiskt lite nervös för allt det här med svininfluensan och allt.. Lilla mammi, älskar dig! Det går nog bra! Mätt & belåten blev jag även efter mitt besök.. mmm!

Nu ska jag glo lite tv! Puss på er..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0