Förvirrad...

Faan! Nu har jag en sån där jobbig tänka-igenom-vad-man-vill-göra-med-sitt -liv-dag. Det är väl därför jag inte ligger i sängen än, utan sitter här vid datorn och klickar mig runt på alla utbildningssidor som finns. Men frågan är ju nu om jag verkligen vill plugga? Innerst inne är jag ingen pluggmänniska.. Men något som jag vet det är att jag vill arbeta med människor, hjälpa och att ha ett varierande arbete skulle inte skada, eftersom jag fort kan tröttna på det monotona! Jag har alltid varit inne på ambulanssjukvårdare. Problemet med mig är att jag alltid har haft svårt för blod, och det känns som att det är det enda som hindrar mig från det. Kan man avvänja sig kanske? Jag var även inne och kikade på utbildningar i Linköping och kom in på biomedicinsk analytiker vilket lät jätteintressant och är även ett arbete där det finns gott om arbetsmöjligheter efter utbildningen! Då är det bara ett problem. Man måste ha matematik c som krav och det har jag IG i eftersom jag typ "sket" i den kursen i gymnasiet. Ett val jag ångrar nu senare i livet. Komvux är det som gäller då.. Jag som har NADA koll. Vet någon hur länge en kurs där på 100 p är??

Jaa, vad ska det bli av mig! Jag trivs som faan på ica, men samtidigt vill jag göra något annat också. Det ska typ hända saker i mitt liv hela tiden annars är jag inte nöjd känns det som. Jobbig känsla det där! Någon som känner igen sig?

Nu har jag fått skriva av mig lite. Så nu kanske jag kan krypa ner utan att tankarna flyger iväg någon annanstans och då det oftast slutar med att man inte kan sova. Bloggandet är ganska bra ibland!

Kommentarer
Postat av: angelica

Visst läste du o jag matte c ihop va?

hahahaha, vi la ner ungefär lika mycket energi på det tror jag, ojoj..

Hoppas huvudet klarnade så att du kunde sova igår =)

KRAM

Postat av: Lollo

Du kan ju alltid läsa på distans då läser du ju i din egen takt. Annars tror jag att kursen utsträcker sig över en hel termin..Kram

2009-05-13 @ 08:15:39
URL: http://keelone.blogg.se/
Postat av: Anja

Min sambo läser naturkunskap B nu och den är på 100 poäng. Han läser på distans på infokomp i Linkan. Där har de sagt att om man läser ett ämne på heltid så tar det ungefär 5 veckor. Men som sagt läser man på distans så kan man ju ta det i sin egen takt. Hoppas det klarnar för dej, det är verkligen inte lätt, finns mycket kul man kan läsa. Ha de bra! Kram

2009-05-13 @ 08:54:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0