Cykla eller inte, that's the question!

När man har bil blir man LAT! Skaffa inte bil om du inte vill bli lat! Jag har en förmåga att bestämma mig för att cykla varenda dag, men det slutar ändå med att jag tar min kära bil. Visst har jag haft något att skylla på de senaste gångerna.. det har faktiskt SPÖregnat! Men idag gör det inte det. Visst det blåser lite, men det kan jag inte ha som ursäkt! Min cykel behöver få komma ut lite och känna av lite frisk luft.. Spännande fortsättning följer, då ni får se om jag verkligen tog cykeln eller bilen. Vad tror ni? Ha ha...

Hade en mysdag med Martina igår som sagt! Dagen började vi med en timmes promenad i rydspåret. Hon kom sen över hit för att min fastighetsskötare skulle komma hit och planera tapetseringen. Kom han.. NÄ! Han ringde och bad så mkt om ursäkt, för han hade suttit i möte. Seriös fastighetsskötare det där. Men jag är ändå glad att jag får tapetseringen gratis, så jag ska inte klaga. Han kommer (förhoppningsvis) på torsdag istället! Då jag även fick förfrågan av Johanna Ingvarsson att följa med henne till mantorp med hennes häst Czandor eftersom han är halt. Självklart ställer jag upp!
Eftermiddagen spenderades på ett fik med Martina i ca 2½ timme.. Jag drack kopiösa mängder med kaffe. Kanske därför jag hade svårt att sova igår och sen i samband med min förvirrning som inte riktigt släppt än!

Nu ska jag tillaga en kycklingfilé, som jag tänkte servera med lite sallad! GI yes it is!
Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0