Britney Spears i Globen

Malin, Sofie, Amanda & jag ska alltså gå på Brittan i Globen den 13:e juli. Biljetterna gick loss på 995 kr! Ska bli grymt kul.. Då ska jag alltså köra i Sthlm för första gången. Good luck Emilie ;-) Ett prio nu är att försöka låna en annan bil.. Gunsan hon är ju bra, men ganska obekväm och jobbig för det låter så mycket om bilen och tankgrejen visar inte rätt när man tankat bensin och såna grejer. Hahaha! Annars är hon underbar på alla sätt och vis ;-)
Dagens ros går till världens bästa Carro, som kunde jobba mitt pass så jag fick ledigt den dagen! TackTackTackTack :-)


Sen fick jag höra av Carl häromdagen att Johannas söta islandshäst Bjóla fått sin lilla fölunge nu! Så sjukt söt att jag var tvungen att lägga upp en bild. Känns lite tråkigt att jag inte längre är där ute så mycket nu.. förra året var jag nästan där ute varenda dag! Men så blir det ibland tyvärr.. att man glider ifrån varann eller nåt!


Sötnosar

Imorgon är jag ledig, grymt skönt! Först blir det en långpromenad med Martina på morgonen. På eftermiddagen ska fastighetsskötaren komma hit och så ska jag få välja ut tapeter till lägenheten. Sen kan det mycket väl bli en fika på stan, med Martina. Gillar dessa heldagar med min bästis ;-)

Sov sött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0