Me like

Igår när jag kom till jobbet fick jag beröm för att det hade varit så fint och städat på brödet när Lotta kom dagen efter jag hade jobbat där! Alltid lika kul med lite beröm.. det mår man bara bättre av!

Vilken underbart väder det har varit hela veckan, och jag har gått miste om solen nästan varenda dag pga att jag jobbat! Men igår började jag 14, så jag satte klockan på 9 sen lade jag mig här utanför och brände några timmar! Man känner sig så mycket fräschare när man är brun! Och snart är det vårfesten på Ica.. Min klänning från Mango kom idag. Den satt jättebra, så det kan mycket väl bli den på lördag!

I lördags var jag hemma hos Johanna på gården och grillade med alla tjejer från Stockholm som kom hit för att tävla och hade sina hästar i hennes stall. Det är sjukt fint där ute nu när alla träd slagit ut och när solen håller på att gå ner.. Mys! Vilka goda grillspett dom bjöd på, och sen ska vi inte tala om efterrätten.. Marängsvisch (stavas det så? haha) mums! Vin pimplades det en del också ;)

image634
Rock on!

image635
På väg!

 

image638
Johannas pappa var grillmästare, men även Anna & Johanna hjälpte till.

   

Har tillbringat hela morgonen i stallet! Red en långtur med Lina & Gelly. Så nu är det dax för duschen och sen är det raka vägen till Ica..

Sol, jag beordrar dig att genast komma tillbaka! Mycket bättre så ;)

Emilie image573

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0