Flytta?

Vi är lite sugna på att flytta, så vi var och kollade på en lägenhet igår som är 10 kvadratmeter större och den hade både tvättmaskin och diskmaskin. Balkongen var gudomlig, jättestor och även en stor klädkammare (I neeeed it sooo bad) :-) Men det fanns en hel del grejer som vi inte gillade direkt. Det måste kännas bra från början, så vi skippar nog den! Vi pratade lite om det när vi kom hem och beslutade oss för att bo kvar här ett tag till och fixa lite fint här istället, för att sedan köpa vårat eget och renovera! Linus har lovat att bygga en egen walk in closet till mig.. wiiiieee! Det är bra att ha en pojkvän som är snickare må jag säga ;-) 

Walk in closet.

Här har vi tänkt lägga nytt golv i kök och hall, köpa en golvdiskmaskin, nya tapeter och byta skåpluckor i köket! Det gör nog väldigt mycket.. är så trött på köket!!! Men det är fortfarande bara en hyresrätt, så för mycket ska vi nog inte lägga pengar på att fixa till!

Idag börjar julrushen på ica. Ska jobba i fisken, så jag lär sälja sill som aldrig förr! Ska nog kasta en på Alexander också!

So long!

Kommentarer
Postat av: Gobo

Inget kastat på mig! Vann jag då? haha

2008-12-19 @ 16:51:38
URL: http://gobo.blogg.se/
Postat av: Fia

Ska ni tapetsera igen?

2008-12-20 @ 18:10:34
URL: http://sofsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0